Golden Mask GM5 23 - femkeresok.eu

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Golden Mask GM5 23

 
 
 
A Golden Mask igen jó minőségű bolgár gyártmányú fémdetektor. Pár éves piaci szereplőről van szó,  így nem a márkát kell megfizetni a gépeiknél, hanem a tudást. Komoly versenytársa a nagy nevű, régi fémkereső gyártóknak. Gyors, ügyes, valóban használható gépek. ajánlani tudom a márka összes szereplőjét, az elmúlt években bizonyították, hogy az élvonalban a helyük!

Golden Mask 5 Plus 23 cm-es fejjel

Golden Mask 5 Plus 23 cm-es fejjel

A Golden Mask új, digitális gépe, 2 ferekvenciával, teleszkópos szárral, kijelzővel és 23 cm-es fejje lszerelve.

657,00 € Kosárba
Golden Mask GM 5  23 cm 

Leírás:

A Golden Mask GM5 fémdetektor a legújabb, 2015-ben alkalmazott technológiát rejti magában. Teljesen új, digitális jelfeldolgozás jellemzi ezt a gépet és LCD kijelző. A fémdetektor 2 frekvencián dolgozik. 18 kHz az apró arany, ezüst tárgyakra ékszerekre, 8 kHz az eddigi tapasztalatok alapján a talaj komplex átvizsgálására, nagyobb tárgyak, relikviák keresésére mélyen. Az elektromágneses interferenciák, anomáliák kivédésre, például kettő azonos Golden Mask GM 5 használata esetén elég csupán frekvenciát váltani és nem zavarják egymást a gépek. A frekvenciaváltáshoz nincs szükség fejcserére!
Talajkiegyenlítés:
A detektort teljesen áttervezték a talajkiegyenlítéshez. Megmaradt a kézi beállítás a profiknak, de továbbra is segíti a félautomata rendszer a kezdőket. Ezenkívül az új GM 5 hangja, sokkal markánsabban választja el a fémeket.
Szár:
Az új GM 5 detektor egy telejsen új, teleszkópos szárat kapott, könnyen összezárható, az egymásba csúszó elemek kis helyen, hátizsákban is elférnek. Könnyen testmagassághoz állítható, ezzel kényelmes munkapozíció állítható be, mindemellett könnyű és erős.
Technológia:
Az új fémdetektor a DPT technológiát használja, kettő processzor dolgozza fel egymástól függetlenül a jeleket. Ezáltal még jobb szelektivítást érhető el. Az LCD kijelzőn minden eddiginél pontosabban jelennek meg a találatok.
Keresőfejek:
A GM 5 kompatibilis minden 18 kHz-es korábbi Golden Mask fejjel. Ezenfelül, külön terméke a Golden Masknak az AIR kereső fej, ami az extrém ásványos talajokon is kiválóan működik.
Vezeték nélküli fejhallgató:
A csomag része a vezeték nélküli WS105 füles, tehát nem kell külön megvásárolni. Ezáltal megszűnt a WS 103 -ra jellemző hiba, hogy energiatakarékossági okokból kikapcsol a füles, ha nem kap jelet.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Műszaki adatok:
DPT technológia - kétprocesszoros technológia
Működési frekvencia 8 kHz és 18 kHz
Talajhatás kiegyenlítés: félautomata és manuális
Hangerő: állítható 1-10 tartományban
Audio: Állítható hang a vas és a színesfémekre. 
Munka módok: Single hang, és egy speciális kéttónusú All Metal
Diszkrimináció: Teljesen állítható mindkét tonális módok
Súly: 1,3 kg
Táp: minimum 15 óra
Vezeték nélküli fejhallgató: WS 105, működési idő 5-6 óra
Szonda: 23 cm 2D pókfej 
Szár hosszúság: Teljesen összetolva 510 mm; teljesen széthúzva 1410 mm
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Garancia: 2 év

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz